[ Event ]

BACK TO THE CYPHERS '23

BACK TO THE CYPHERS ’23

Back To The Cyphers ’23 komt naar ‘s-Hertogenbosch! Breakdancers van over de hele wereld komen samen om te strijden in โ€˜s werelds grootste breaking cypher. Samen herleven we de geschiedenis van HipHop en eren we de HipHop roots door een brug te slaan tussen de HipHop-community en de bredere samenleving. Terug naar de tijden van de legendarische Cyphers in de jaren 70โ€ฆ Back to where it all began!
ย 
Tijdens Back To The Cyphers op 10 juni 2023 verovert Hiphop dus het centrum van ‘s-Hertogenbosch en kun je genieten van:
๐Ÿ”ฅย Vette cyphers
๐Ÿ™Œย Dansoptredens
๐ŸŽคย Rappers & spoken word artiesten
๐ŸŽจย Graffiti wall
๐Ÿ›๏ธย Street market (clothing, vintage & meer)
๐ŸŒฎย Food court
.. en nog veel meer!
ย 
PS. Ook als je niรฉt meedanst, ben je van harte welkom op Back To The Cyphers ’23! Proef de sfeer, kijk je ogen uit bij het zien van de tofste dansmoves, shop op de street market en beleef de roots van HipHop.
______________________________________
ย 
๐—Ÿ๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐˜‚๐—ฝ
MC: Arjuna & T.B.A.
DJโ€™s: Mista Sweet & Kevanova
Judges: Carlos Rocha , Morris (Sic) & T.B.A.
ย 
ย 
๐—”๐—น๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ
Datum: 10 juni 2023
Tijd: 14.00 – 20.30
Locatie: Centrum โ€˜s-Hertogenbosch, meer informatie volgt binnenkort
Single Cypher Pass: โ‚ฌ7,50
Master Cypher Pass: โ‚ฌ12,50
Entree event: GRATIS
____________________________________________
๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜? (voor deelnemers)
ย 
ย 
๐™๐™๐™š ๐˜พ๐™ฎ๐™ฅ๐™๐™š๐™ง ๐™‹๐™–๐™จ๐™จ
Om deel te nemen aan รฉรฉn van de BTTC ’23 Cyphers heb je een Cypher Pass nodig. Je kunt een Single Cypher Pass kopen voor โ‚ฌ7,50 om deel te nemen aan รฉรฉn van de pre qualifiers (NL, BE en DE) en voor de Final Cypher Qualifier op 10 juni. Ook kun je een Master Cypher Pass kopen voor โ‚ฌ12,50 waarmee je aan ALLE Cypher Qualifiers kunt deelnemen, inclusief de Final Cypher Qualifier op 10 juni in โ€˜s-Hertogenbosch.
Tickets te koop via de link of aan de deur.
ย 
ย 
๐™‹๐™ง๐™š ๐™ฆ๐™ช๐™–๐™ก๐™ž๐™›๐™ž๐™š๐™ง๐™จ (๐˜ผ๐™ฅ๐™ง๐™ž๐™ก ๐™š๐™ฃ ๐™ข๐™š๐™ž ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ)
Er zijn drie Back To The Cyphers Pre Qualifiers:
Nederland: 13 mei – Haags HipHop Centrum, Den Haag (NL)
Belgiรซ: 28 mei – Together We Stand, Gent (BE)
Duitsland: T.B.A.
Tijdens deze kwalificaties gebruiken we hetzelfde systeem als tijdens het hoofdevenement. De top 3 wint uiteraard prize money en de winnaar krijgt zijn/haar reiskosten (tot โ‚ฌ250,-) naar BTTC โ€˜23 – โ€˜Worldโ€™s Biggest Breaking Cypherโ€™ op 10 juni 2023 in ‘s-Hertogenbosch vergoed. Ook de Pre Qualifier winnaars zullen de Final Cypher Qualifier op 10 juni in โ€˜s-Hertogenbosch dansen.
ย 
ย 
๐™๐™ž๐™ฃ๐™–๐™ก ๐˜พ๐™ฎ๐™ฅ๐™๐™š๐™ง – ๐™Œ๐™ช๐™–๐™ก๐™ž๐™›๐™ž๐™š๐™ง (๐Ÿญ๐Ÿฌ ๐™Ÿ๐™ช๐™ฃ๐™ž ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ)
In de Final Qualifier zal onze DJ 2 uur lang de meest toffe en gekke beats draaien. Uit deze 2 uur durende cypher-sessie kiezen onze Judges de 10 breakers die doorstromen naar The Final Cypher. Iedereen die de top 10 behaalt, verdient prize money!
ย 
ย 
๐™๐™๐™š ๐™๐™ž๐™ฃ๐™–๐™ก ๐˜พ๐™ฎ๐™ฅ๐™๐™š๐™ง (๐Ÿญ๐Ÿฌ ๐™Ÿ๐™ช๐™ฃ๐™ž ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ)
In de Final Cypher hebben de top 10 deelnemers 15 minuten de tijd om zich te bewijzen. Daarna beslist de jury wie niet doorgaat en helaas als eerste de cypher moet verlaten. Daarna verlaat elke x aantal minuten een breaker The Final Cypher (9min, 8min, 7min, etc.) tot er รฉรฉn Cypher Legend overblijft!
ย 
ย 
๐™’๐™–๐™–๐™ง ๐™จ๐™ฉ๐™ง๐™ž๐™Ÿ๐™™ ๐™Ÿ๐™š ๐™ซ๐™ค๐™ค๐™ง?
Onze eeuwige respect, bragging privileges tot het einde der tijden, de eer om de ‘Cypher Legend’ genoemd te worden en natuurlijk veel keiharde cash!!
Prijzen:
1. ๐˜พ๐™ฎ๐™ฅ๐™๐™š๐™ง ๐™‡๐™š๐™œ๐™š๐™ฃ๐™™ โ‚ฌ2000,-
2. ๐˜พ๐™ฎ๐™ฅ๐™๐™š๐™ง ๐™’๐™–๐™ง๐™ง๐™ž๐™ค๐™ง โ‚ฌ1000,-
3. ๐˜พ๐™ฎ๐™ฅ๐™๐™š๐™ง ๐™Ž๐™ค๐™ก๐™™๐™ž๐™š๐™ง โ‚ฌ750,-
๐˜พ๐™ฎ๐™ฅ๐™๐™š๐™ง ๐™๐™ค๐™˜๐™ ๐™š๐™ง๐™จ 4. โ‚ฌ550,- / 5. โ‚ฌ400,- / 6. โ‚ฌ300,- / 7. โ‚ฌ250,- / 8. โ‚ฌ200,- / 9. โ‚ฌ150,- / 10. โ‚ฌ100,-
ย 

Locatie:

Parade
Parade

Datum:

10/06/2023

[ BTTC MEDIA ]