[ shows ]

DUKEBOX verzorgt meerdere shows. Zo hebben we al op meerdere festivals en plekken opgetreden: Bosch Parade, Urban Dansdagen Eindhoven, Kunstnacht, Festival Circolo Tilburg, Brabant nacht, Werkwarenhuis van Aken, Theater Boulevard, Breda en 24 uur Verkadefabriek.

DUKEBOX werkt graag samen en denkt mee voor een voorstelling of show op maat. Er zijn twee optredens die geboekt kunnen worden: Out of the Box & wYzer

Benieuwd naar een voorstelling? Mail ons naar info@dukebox.nl en we zien graag een samenwerking tegemoet.

[ Out of the Box ]

Urban artiesten, muzikanten en een spoken word artiest.

OUT OF THE BOX zijn kleinschalige podiumkunstproducties waar urban artiesten, dansers, sporters, muzikanten, vocalisten en poëten, de confrontatie aangaan met andere disciplines. Improvisatie is een belangrijk onderdeel waardoor zowel degene voor én op het podium verrast wordt. Ga mee op ontdekkingstocht en laat je inspireren door een dynamische voorstelling. En… probeer het vooral niet in een hokje te stoppen.

[ wYzer ]

Multidisciplinaire Urban dansvoorstelling

‘Millenials’, Generatie Einstein, de ‘prestatie’, ‘achterbank’ of zelfs de ‘Peter Pan-generatie’. Maar wie zijn wij eigenlijk? Hoe zien wij onszelf en worden wij gezien? Hoe verhouden wij ons tot onszelf als individu, elkaar en de wereld om ons heen? Vijf jonge mensen onderzoeken zichzelf en hun generatie. Vanuit hun eigen creatieve kracht dealen ze me struggles, het ‘volwassen worden’ en de verantwoordelijkheden die hun omgeving bij hen neerlegt. Ga met hen mee op zoek naar wie ze werkelijk zijn.
wYzer is een korte multidisciplinaire voorstelling van een half uur met live muziek, spoken word en een hoofdrol voor urban disciplines.

[ nieuwsbrief ]

Ontvang de nieuwe projecten, agenda items en andere updates in je mailbox in onze maandelijkse nieuwsbrief: