[ Project ]

Citytrainer URBAN

In samenwerking met de gemeente ‘s-Hertogenbosch & Huis73 zijn wij afgelopen jaar gestart met de ontwikkeling van City Trainer Urban. CTU is er voor creatieve en sportieve jongeren die meer willen doen met hun (urban) talent. Hierbij leren enthousiaste jongeren zelfstandig sportieve en culturele activiteiten te organiseren en begeleiden binnen, en samen met de urban scene. Voor hen een kans om meer te doen met hun creatieve en sportieve (urban) talent, en voor de stad een nieuwe bron van sociale en maatschappelijke activiteiten. 

Waar Citytrainer sport & cultuur al een aantal jaar (succesvol) bestaan, wordt Citytrainer Urban een nieuwe lijn. Anders dan anders, want wij zijn anders en doen dingen anders. Kernwaarden als each one teach one zijn goed verworven in de nieuwe training, en na één jaar van ontwikkeling is het tijd om te starten met City Trainer Urban! 

Citytrainer Urban biedt jongeren de kans om workshops of andere urban activiteiten te organiseren voor anderen in de stad. Wil je leren hoe je daar een succes van maakt? De professionals van DUKEBOX brengen je verder! 

Ben jij of ken jij enthousiaste, gemotiveerde jongeren die geschikt lijken voor dit traject? Je kunt je nu aanmelden! Stuur een mail naar citytrainers@dukebox.nl om je aan te melden. Voor meer informatie over Citytrainers, check https://www.citytrainersdenbosch.nl/ 

 
KOM MAAR OP MET JOUW  CREATIEVE, SPORTIEVE, ORGANISATORISCHE EN SOCIALE TALENTEN!