[ Project ]

Zinnig Zuiden

De plek waar schrijvers kunnen schrijven en sprekers tot de verbeelding spreken. We zijn een bonte verzameling van dichters, rappers, romanschrijvers, woordkunstenaars, komedianten, liedjesschrijvers en andere taalfanaten. Als organisatie zetten we talent in de spotlight, waar het thuishoort! We bieden allerlei mogelijkheden om jezelf artistiek te ontwikkelen, bijvoorbeeld met onze maandelijkse schrijfavonden en masterclasses. Of je nu graag schrijft, leest, luistert of spreekt: je bent welkom bij Zinnig Zuiden!

Zinnig Zuiden evenementen…
…zijn voor bezoekers een unieke beleving en voor spoken word artiesten een podium. Of je nu een spoken word maagd of diehard fan bent; de deur staat open. We presenteren je een cocktail van grote (landelijke) namen en aanstormende talenten uit het zuiden. Checkde agenda wanneer je erbij moet zijn én bekijk de aftermovie van de laatste editie hieronder. 

Zinnig Zuiden Schrijversblok…
…is dé avond voor beoefenaars, makers, pen en papier gebruikers, woordkunstenaars én schrijvers. Je bent welkom! Ongeacht je ervaring, kriebelige handschrift of je 9 voor spelling. Meng je in een groep van taalfanaten en ontdek wat je kan leren van de opdrachten, workshops en van elkaar. Bovendien zijn er elk kwartaal leerzame masterclasses van ervaren makers! Kijk in de agenda voor de eerstvolgende gratis Schrijversblok en volg Zinnig Zuiden op Instagram en Facebook zodat je altijd op de hoogte bent.

Zinnig Zuiden platform…
…is een verbinding tussen artiesten en organisaties. Op zoek naar een spreker of een podium? Wij mixen en matchen een passende combinatie. Neem contact op voor meer info of schrijf je in voor de nieuwsbrief om niks te missen!